Indiana

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Indiana

Eladó ingatlan Indiana

Ha gazdag helyen szeretne megvásárolni egy ingatlant, de egy csendes országban is választania kell Indiana-t. A Hoosier állam néven ismert Indiana kedvezőbb ütemben növekszik, mint sok más állam az Egyesült Államokban. Indiana állam a Michigan-tó közelében található. Valójában Michigan, Ohio, Kentucky és Illinois is határol.

Indiana a nemzet 17. legnépesebb állama és a terület 38-a. Az államnak több nagyvárosi városa van, 100 000 vagy több lakossal, és sok kisebb városgal.

Az Indiana-ban rendelkezésre álló iparági többletnek köszönhetően a munkanélküliségi ráta meglehetősen alacsony. Indiana munkanélkülisége 2018 márciusában 3,2% volt, szinte teljes százalékponttal az országos átlag alatt. A jelenlegi nemzeti trendet követve Indiana munkanélküliségi rátája csökken, ami azt jelenti, hogy új munkahelyek vannak.

Indiana gazdasága nagyon egészséges a többi nemzethez képest. Évről évre javul, és a 2017 és 2018 közötti különbség minimális.

A kamatlábak, bár kissé növekszik, még mindig vonzóak, és ösztönzik az Indiana-ban eladásra kerülő ingatlanok piacát, valamint a lakás tulajdonjogát. 2018-ban az Indiana-ban eladott ingatlan iránti kereslet, különösen az egyszemélyes lakások, továbbra is növekedni fog, mint 2016-ban és 2017-ben.

Azonban nem minden rózsa jön az új Indiana lakástulajdonosokhoz.

A foglalkoztatási növekedés és az alacsony kamatlábak gyorsan mozgó lakáspiacot hoznak létre, és egyes nagy keresletű területeken az építők küzdenek ahhoz, hogy elegendő független lakást biztosítsanak megfizethető áron, hogy megfeleljenek az egészséges gazdaság iránti keresletnek.

A NAR (Országos Ingatlanforgalmazók Egyesülete) arról számol be, hogy mind az új lakásértékesítés, mind a meglévő lakásértékesítés többet fog növekedni, mint 2016-ban és 2017-ben. a családi házak értékesítése idén 17,1% -kal nő.

Carmel Niche, Indiana, az egyik legjobb hely, ahol élni és vásárolni egy ingatlant eladni Indiana. Carmel városa körülbelül 86 000, a legközelebbi nagyvárosi város Indianapolis.

A város kitűnő minősítést kapott az állami iskolák, a lakhatás, a családi barátság, a munkahelyek, a bűnözés, a biztonság, az egészség és a fizikai alkalmasság terén.

Van egy nagyon egészséges ingatlanpiac a Carmel-ben, és ez általában mentes néhány kisebb problémától, amit egy nagyvárosi lakáspiac, mint például az Indianapolis, túl drága szállásként és kis kínálatként fog élni.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 26489

Eladás Négy hálószobás lakás, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

29,008,446.57HUF
Eladás
Négy hálószobás lakás

159.61 m²
Nagy 2 emeletes haza 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy csomó potenciális. Közel a gyorsforgalmi, egyházak, és az orvosi eszközök. (Needs felújítás). Mo...
Cod. 9364

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

9,065,139.55HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

20000 m²
2 történet haza alagsorban nincs berendezve. 1,5 fürdőszoba.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB